STHLM Support & Allservice AB
Ryttargatan 3
169 51 Solna

 

Tel:    08-735 0300 
Jonas:    073-700 0705
Ronnie:   073-600 8838
Email:   Info@ssallservice.se

 

OM OSS

    

Om STHLM Support, historik

Vi är ett service och bemanningsföretag med ca 15 anställda
Varit verksamma sedan 2003 och har successivt vuxit och breddat verksamheten
Har vårt säte i Solna och arbetar över hela Mälardalen.


Relativt tidigt stod det klart att det fanns ett stort behov av personaluthyrning för  möbelmontering, rivning, lager- och kontorsflyttar. Kvalifikationerna var i många lägen hårt arbetande personal med rätt anda för en prisvärd summa. Vi kunde, genom att vid behov bistå med extra arbetskraft, erbjuda "krångelfria" lösningar där ni som företag vid tillfälligt hög arbetsbelastning eller längre arbetsfrånvaron inte behövde/ville anställa ny personal.

Våra medarbetare och personal är anställda utifrån den kompetens som krävs för de olika verksamhetsområden. I och med det så får vi arbetskraft som är kompetent och villig att göra ett bra jobb.

Vi har under våra år som företag lärt oss mycket och en av de viktigaste delarna i att få våra kunder att återkomma är viljan att föra en dialog, dvs. att kunden får en möjlighet att påverka hur arbetet ska struktureras utan att de behöver ta något ansvar för planering och/eller rekrytering av personal.

 

 

Bemanning på kundens villkor

Vi brukar säga som så att all personaluthyrning, projektering och allt uppdragsgivande ska ske på kundens villkor. Vad innebär då det? Det innebär att vi försöker anpassa vårt arbete efter vad ni som kund är ute efter, att vi väljer personal och tillvägagångssätt utefter förutsättningar och kunskap, inte efter vad som låter bra eller blir bekvämast för oss.

För att summera så innebär "Bemanning på kundens villkor" att vi försöker uppnå vad ni som kund vill ha i varje situation och levererar en krångelfri tjänst.

 

 

 


© Copyright STHLM Support & Allservice AB 2011