STHLM Support & Allservice AB
Ryttargatan 3
169 51 Solna

 

Tel:    08-735 0300 
Jonas:    073-700 0705
Ronnie:   073-600 8838
Email:   Info@ssallservice.se

 

Möbelmontering 

Möbelmontering och butiksinredning 

STHLM Support arbetar främst inom B2B, både privat och offentlig sektor. Kunderna finns inom        skolor, förskolor, kontor och näringslivet.

Vi monterar, installerar och möblerar från alla leverantörer t.ex. AJ Produkter, IKEA, Kinnarps, SA  m.fl. Vi arbetar också på uppdrag från enskilda inredare och designers.

Dessutom har vi monterat specialinredning för BMW Sverige AB i Solna samt andra butiksinredningar för bland annat PrisXtra och CityGross genom åren. Vi har även stor erfarenhet av  montering av lagerutrustning såsom pallställage och olika hyll- och förvaringssystem.

Andra lösa inredningsdetaljer som hyllor, tavlor och whiteboards, monteras också.

Erfarenhet

Arbetet tillsammans med våra kunder har givet oss erfarenhet för små och stora projekt med totalansvar.

Att montera möbler låter inte så komplicerat och oftast är det inte så. Det som oftast glöms bort är att möblerna skall transporteras, bäras in på plats och av-emballeras , sättas ihop rätt och ställas på plats. Gamla möbler och emballage skall fraktas bort med miljösortering.

Vi vet att uppdraget ofta måste genomföras på kort tid och slutdatum måste hållas och vi planerar för detta.

Egna transportbilar och lagerlokaler för att samla upp delleveranser gör att vi kan förbereda och styra arbetet på rätt sätt.

Vi kommer till er, monterar, möblerar och plockar undan efter oss. Snabbt och smidigt kan ni ta lokalerna i bruk igen utan fördröjningar, ryggont eller riskera felaktig montering.

Även det enkla kan var svårt utan erfarenhet© Copyright STHLM Support & Allservice AB 2011